מבשלים תפוחי אדמה בקליפתם עד להתרככות, קולפים וחותכים לקוביות גדולות.
שלב 2
0 דקות
חותכים את הבצל ואת המלפפונים ומערבבים יחד עם תפוחי האדמה.
שלב 3
0 דקות
מערבבים את חומרי הרוטב בקערית או בצנצנת ויוצקים על תערובת תפוחי האדמה בעודם חמים.
שלב 4
0 דקות
מקררים ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
שלב 1
מתוך
4
מבשלים תפוחי אדמה בקליפתם עד להתרככות, קולפים וחותכים לקוביות גדולות.
שלב 2
מתוך
4
חותכים את הבצל ואת המלפפונים ומערבבים יחד עם תפוחי האדמה.
שלב 3
מתוך
4
מערבבים את חומרי הרוטב בקערית או בצנצנת ויוצקים על תערובת תפוחי האדמה בעודם חמים.
שלב 4
מתוך
4
מקררים ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
ש
שרה
צר לי אבל סלט תפוחי אדמה גרמני לא הולך ככה בכלל משום שיש לו כמה וכמה גרסאות כי בכל מחוז בגרמניה הסלט הוא אחר אבל ברוב המחוזות הוא ללא מיונז ולכן כדי להפוך את הסלט למשהו עם טעם הם מכינים מרק מאבקת מרק עם מים רותחים ומכניסים כמות של חצי כוס מרק רותח לסלט הזה ושופכים אותו על תפוחי האדמה המקולפים והחתוכים כשהם עוד חמים. . לזה הם מוסיפים חרדל טוב, קצת חומץ קצת מלח ופלפל שחור ועירית קצוצה, מלפפונים ירוק טרי חתוך לפרוסות דקות, צנוניות פרוסות לפרוסות דקות ובצל לבן או סגול. ואולי 2 כפות שמן. את כל זה הם מערבבים היטב אבל בעדינות שלא יתפרק מכסים ומכניסים לקרר במקרר.
הערות 1