המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
על גבי תבנית עם נייר אפייה שמים את נתח הסלמון.
מערבבים את כל הרכיבים (למעט שמן הקנולה והפירורית זהב) לרוטב אחיד, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. שופכים על הדג ומעסים.
מערבבים את השמן והפירורית ומפזרים מעל הדג. מקשטים בלימון.
אופים כ- 15-20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0