המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הרוטב: בסיר בינוני מחממים שמן זית, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כ-2 דק'.
מוסיפים גבעולי סלרי, שורש סלרי, גזר וכרישה ומטגנים תוך כדי בחישה כ-6 דקות. מוסיפים בשר טחון וכבדי עוף (אם רוצים) ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.
מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, יין ומתבלים במלח, פלפל שחור וסוכר. מערבבים ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על להבה בינונית כ-45 דק', בוחשים מדי פעם עד לקבלת רוטב סמיך מאוד. טועמים ומשפרים תיבול.
מסירים מהאש, מוסיפים ריחן ואורגנו ומערבבים.
במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים לפסטה את הרוטב ומערבבים היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0