המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת כדורי השניצל: בקערה מערבבים את החזה עוף, ביצים, 1 כף אבקת מרק בצל, 1/2 כפית פלפל שחור וכפית מלח. מכינים קערה נוספת עם פירורית זהב.
מחממים שמן עמוק במחבת. יוצרים כדורים בעזרת ידיים מעט רטובות ומיד מעבירים לפירורית, טיפה משקשקים כדי שהפירורים יתפסו על הכדורים. מעבירים לשמן החם.
מטגנים כ-3 דקות עד הזהבה יפה של השניצלים. מעבירים לרשת סינון או צלחת עם נייר סופג.
להכנת הפסטה: מחממים סיר עמוק עם מים רותחים וכף מלח, מוסיפים את הספגטי ומבשלים 8 דקות עד מידת הבישול הרצויה, מורידים מהאש ומסננים. בסיר סוטאג׳ שמים את שמן הזית, מתחילים מאש נמוכה, מטגנים את שיני השום כדקה או שתיים עד שיוציאו טעם וריח, מוסיפים 1 כף אבקת מרק בצל, כפית מלח, כפית סוכר, כף פפריקה מתוקה, 1/2 כפית פלפל שחור ואת הרסק עגבניות, ופותחים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים עד לקבלת רוטב סמיך. מוסיפים את הספגטי ומערבבים כדי שכל הרוטב יעטוף על הפסטה.
מגישים חם עם כדורי השניצל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0