המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים יחד את קמח, שמרים, אבקת אפיה וסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים את המלח והביצה ומערבבים. לבסוף יוצקים מים פושרים ולשים לבצק אחיד ורך. אם צריך מוסיפים מים.
מכסים את הבצק בנילון, ומחכים להכפלת ניפחו.
מוציאים אוויר וחוזרים על ההתפחה פעמיים נוספות (סה"כ 3 התפחות).
מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק, עד כ-3/4 גובה.
מעצבים את הספינג': טובלים את הידיים במים ונוטלים חתיכה מהבצק, עושים חור עם היד ומכניסים לשמן הרותח, מטגנים עד הזהבה משני הצדדים,
מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.
מגישים את עם סוכר וכמובן בליווי תה עם שיבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0