המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים היטב את הבצל, מוסיפים את האורז, הנענע, קומץ שמיר, קומץ פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מוסיפים את הצנובר והצימוקים ומטגנים קלות עם שאר החומרים. מורידים מהאש ומחכים שיתקרר.
ממלאים את העגבניות והפלפלים בתערובת שהתקררה (מצמידים היטב שלא יתפרק).
מוסיפים שמן , מלח, סוכר ואת השאריות מהעגבניות שמילאנו. מבשלים בערך חצי שעה ולאחר מכן מכניסים לתנור להשחמה עליונה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0