המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל חומרי העוגה במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים למחית אחידה.
מעבירים לתבנית עגולה, משומנת ומקומחת (בקוטר 26 ס"מ, אבל גם גדולה או קטנה יותר תעבוד) ואופים בחום בינוני- גבוה 45 דקות.
מוציאים ומניחים לצינון על השיש.
מביאים את חצי השמנת הנותרת אל סף רתיחה בסיר קטן.
מכבים את האש ושוברים פנימה את השוקולד. מקץ חמש דקות, כשהוא כמעט נמס לגמרי, בוחשים היטב. מצננים.
מורחים את העוגה הקרה בציפוי השוקולד ומפזרים קוקוס מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0