המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם תנור על 170 מעלות.
בקערה- לערבב את הקמח מצה, אבקת אפיה, אגוזים, קוקוס, שוקולד, וקליפת לימון.
בקערה נפרדת להקציף ידני את 6 החלמונים, שמן ומיץ תפוזים.
במיקסר- להקציף 6 חלבונים עד שהקצף מתקשה ולהוסיף בהדרגה תוך כדי ההקצפה את הסוכר והסוכר וניל. בסוף ההקצפה להוסיף מיץ מחצי לימון ולהמשיך להקציף עוד דקותיים (כדי שהקצף ישאר קשה ויציב).
להנמיך את עוצמת המיקסר לדרגה 2 ולהוסיף בהדרגה ובהקצפה איטית את בלילת החלמונים והשמן. לעצור את פעולת המיקסר ולהמשיך להוסיף את התערובת החומרים היבשים. מקפלים בעדינות עד קבלת תערובת אחידה.
משמנים תבנית עגולה קוטר 26 או תבנית מלבנית גודל 25/30 ויוצקים את התערובת.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, בערך 40 דקות. או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1