מעבירים לקערת מיקסר עם וו הגיטרה ומערבלים במהירות בינונית כדקה. מכניסים את יתרת אגוזי המלך הקצוצים, תמצית הוניל וריבת המשמש. ממשיכים לערבב עוד כ-4-5 דק' עד שהתערובת מעט מתקררת ומגיעה לחום הגוף.
שלב 4
0 דקות
מזלפים את העוגיות: מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פיית זילוף חלקה, ומזלפים את העוגיות במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השנייה.
שלב 5
0 דקות
משאירים את העוגיות לשעה בטמפרטורת החדר, כדי שיקבלו "קליפה".
שלב 6
0 דקות
אופים את העוגיות: מחממים תנור ל-180-175 ואופים את העוגיות 10-12 דקות.
שלב 7
0 דקות
מצננים, מקשטים ומגישים.
שלב 8
0 דקות
גיוון: ניתן להחליף את אגוזי המלך בבוטנים בכמות זהה, ולקבל עוגיות בוטנים לפסח.
שלב 9
0 דקות
דקורציה: ניתן להמיס כ-100 גרם שוקולד מריר, ולטבול מחצית מכל עוגייה בשוקולד, להניח על מגש עד להתייצבות (10 דק'), ולשמור בכלי אטום.
שלב 10
0 דקות
טיפ: ניתן לשדרג את העוגיות ע"י הכנת "עוגיות סנדוויץ ריבה", בעזרת ריבת משמש באמצע, שתשמש גם כ"דבק" וגם תאזן את מתיקות העוגייה.
שלב 1
מתוך
10
מכינים את הבצק: ב"בן מרי" (סיר כפול) מחממים חלבון + סוכר תוך כדי ערבוב עם מטרפה ידנית, עד שהסוכר נמס.
מעבירים לקערת מיקסר עם וו הגיטרה ומערבלים במהירות בינונית כדקה. מכניסים את יתרת אגוזי המלך הקצוצים, תמצית הוניל וריבת המשמש. ממשיכים לערבב עוד כ-4-5 דק' עד שהתערובת מעט מתקררת ומגיעה לחום הגוף.
שלב 4
מתוך
10
מזלפים את העוגיות: מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פיית זילוף חלקה, ומזלפים את העוגיות במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השנייה.
שלב 5
מתוך
10
משאירים את העוגיות לשעה בטמפרטורת החדר, כדי שיקבלו "קליפה".
שלב 6
מתוך
10
אופים את העוגיות: מחממים תנור ל-180-175 ואופים את העוגיות 10-12 דקות.
שלב 7
מתוך
10
מצננים, מקשטים ומגישים.
שלב 8
מתוך
10
גיוון: ניתן להחליף את אגוזי המלך בבוטנים בכמות זהה, ולקבל עוגיות בוטנים לפסח.
שלב 9
מתוך
10
דקורציה: ניתן להמיס כ-100 גרם שוקולד מריר, ולטבול מחצית מכל עוגייה בשוקולד, להניח על מגש עד להתייצבות (10 דק'), ולשמור בכלי אטום.
שלב 10
מתוך
10
טיפ: ניתן לשדרג את העוגיות ע"י הכנת "עוגיות סנדוויץ ריבה", בעזרת ריבת משמש באמצע, שתשמש גם כ"דבק" וגם תאזן את מתיקות העוגייה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0