המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב בקערה (אפשר במיקסר) מרגרינה, חומץ ומים רותחים.
להוסיף קמח ולערבב עד שמתגבש בצק.
לעטוף בניילון נצמד ולהעביר למנוחה במקרר כ-60 דקות .
בינתיים לערבב בקערה טחינה גולמית עם סוכר וקוקוס.
לחלק את הבצק ל5-6 כדורים כגודל כדור טניס. לרדד לעלה דק עד כמה שניתן (הבצק גמיש וניתן לרדד אותו דק מאוד).
למרוח מהתערובת על העלה ולגלגל משני הכיוונים לכיוון האמצע (כמו ספר תורה). לחצות באמצע לשתי רולדות.
פורסים לפרוסות ברוחב 3-4 ס"מ ומניחים באופן מרווח על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור בחומם מראש ל-175 מעלות כ-30 דקות, עד להשחמה עדינה של העוגיות.
להמיס את השוקולד המריר, בעזרת שק זילוף או שקית סנדוויץ' לצפות את העוגיות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
עוגיות פצצה עם בצק קל
הצג מתכונים נוספים
הערות 1