המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את הקמח התופח והרגיל, החמאה המגוררת, את הגבינה הבולגרית מגוררת, את גבינת הקשקבל את הגבינה הלבנה, מלח ושמנת. לערבב עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף את הבצק עם ניילון נצמד, ולהכניס למקרר. להשאיר את הבצק במקרר במשך כ-180 דקות.
להוציא את הבצק מהמקרר, ולרדד אותו לעלה בעובי של כ-3 ס"מ. לקרוץ עיגולים קטנים בעזרת כוסית ליקר. למרוח את העוגיות בחלבון ביצה, ולפזר מעל העוגיות שומשום.
להניח את העוגיות בתבנית מרופדת עם נייר אפייה. להכניס את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-210 מעלות, ולאפות במשך כ-30 דקות, או עד קבלת גוון זהוב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0