מערבבים את החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד הומוגניות, במהירות איטית.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הביצים והמלח ומיד לאחר מכן את כל החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, קורנפלור, אבקת שקדים, אגוזי לוז ותמצית וניל.
שלב 3
0 דקות
להשאיר את הבצק למנוחה למשך כחצי שעה.
שלב 4
0 דקות
מרדדים את הבצק לעובי של 3-4 מ"מ וקורצים בעזרת כלי מיוחד בצורת לב. מניחים בתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.
שלב 5
0 דקות
ניתן להבריש קלות בחלבון ומיד לאחר מכן לפזר מעל אגוזי מלך קצוצים, שקדים גרוסים, אגוזי פקאן קצוצים, סוכר וקינמון, סוכר חום וכו, לפי בחירה ומסדרים במגש אפייה.
שלב 6
0 דקות
אופים ב-170 מעלות למשך כ-12 דקות.
שלב 7
0 דקות
לאחר צינון העוגיות בוזקים אבקת סוכר מעל העוגיות.
שלב 1
מתוך
7
מערבבים את החמאה והסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד הומוגניות, במהירות איטית.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים את הביצים והמלח ומיד לאחר מכן את כל החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, קורנפלור, אבקת שקדים, אגוזי לוז ותמצית וניל.
שלב 3
מתוך
7
להשאיר את הבצק למנוחה למשך כחצי שעה.
שלב 4
מתוך
7
מרדדים את הבצק לעובי של 3-4 מ"מ וקורצים בעזרת כלי מיוחד בצורת לב. מניחים בתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.
שלב 5
מתוך
7
ניתן להבריש קלות בחלבון ומיד לאחר מכן לפזר מעל אגוזי מלך קצוצים, שקדים גרוסים, אגוזי פקאן קצוצים, סוכר וקינמון, סוכר חום וכו, לפי בחירה ומסדרים במגש אפייה.
שלב 6
מתוך
7
אופים ב-170 מעלות למשך כ-12 דקות.
שלב 7
מתוך
7
לאחר צינון העוגיות בוזקים אבקת סוכר מעל העוגיות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0