מניחים את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים בפולסים קצרים לבצק פירורי. מוסיפים 2-3 מים קרים וממשיכים לעבד בפולסים קצרים, עד שהבצק מתגבש. אם הבצק נראה רטוב מדי, אפשר להוסיף עוד מעט קמח או סולת.
שלב 2
60 דקות
מוציאים, עוטפים בשקית ניילון ושומרים לילה שלם במקרר, או 60 דקות במקפיא. שלב זה הכרחי ואין לדלג עליו.
שלב 3
0 דקות
כשהבצק קר ומגובש (יהיה לו מרקם של פלסטלינה), יוצרים ממנו כדורים בידיים רטובות. הכדורים צריכים להיות מעט קטנים מכדורי פינג-פונג. מועכים את הכדורים לעוגיות שטוחות (בעובי כחצי ס"מ) ומניחים בתבניות שטוחות מרופדות בנייר אפייה.
שלב 4
30 דקות
אופים בחום של 180 מעלות, כ-30 דקות, עד ששולי העוגיות מזהיבים היטב.
שלב 5
0 דקות
מוציאים, מצננים לגמרי ושומרים בקופסאות חתומות.
שלב 1
מתוך
5
מניחים את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים בפולסים קצרים לבצק פירורי. מוסיפים 2-3 מים קרים וממשיכים לעבד בפולסים קצרים, עד שהבצק מתגבש. אם הבצק נראה רטוב מדי, אפשר להוסיף עוד מעט קמח או סולת.
שלב 2
מתוך
5
מוציאים, עוטפים בשקית ניילון ושומרים לילה שלם במקרר, או 60 דקות במקפיא. שלב זה הכרחי ואין לדלג עליו.
שלב 3
מתוך
5
כשהבצק קר ומגובש (יהיה לו מרקם של פלסטלינה), יוצרים ממנו כדורים בידיים רטובות. הכדורים צריכים להיות מעט קטנים מכדורי פינג-פונג. מועכים את הכדורים לעוגיות שטוחות (בעובי כחצי ס"מ) ומניחים בתבניות שטוחות מרופדות בנייר אפייה.
שלב 4
מתוך
5
אופים בחום של 180 מעלות, כ-30 דקות, עד ששולי העוגיות מזהיבים היטב.
שלב 5
מתוך
5
מוציאים, מצננים לגמרי ושומרים בקופסאות חתומות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0