המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל החומרים לבצק דביק ואחיד (בקערה, מעבד מזון או מיקסר).
מחלקים לשני כדורים, מגלגלים כל כדור לגליל בקוטר 3-4 ס"מ ועוטפים בניילון נצמד. שומרים במקפיא (יכול להישמר עד חודשיים).
לאפייה, מקלפים מהניילון ופורסים כל גליל בסכין חדה וכבדה (זה לא קל לפרוס בצק קפוא), כ-15 עוגיות. עובי כל עוגייה צריך להיות מקסימום סנטימטר אחד.
מסדרים ברווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות, עד שמזהיב. *ניתן להמיר את היוגורט באשל/גיל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0