במעבד מזון מערבבים חמאה, סוכר ומלח. מוסיפים ביצה ואת שאר החומרים היבשים ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.
שלב 2
0 דקות
מחלקים את הבצק לגלילים, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
שלב 3
0 דקות
מחממים תנור ל-175 מעלות.
שלב 4
0 דקות
מוציאים גליל אחר גליל ופורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ בעזרת סכין חלקה ללא שיניים ומסדרים את העוגיות ע"ג תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.
שלב 5
0 דקות
מברישים כל עוגייה בביצה טרופה ומפזרים שומשום או כל ציפוי אחר.
שלב 6
15 דקות
אופים-כ-15 דקות ומקררים בטמפרטורת החדר.
ניתן להמיר את הגבינה הצהובה בגבינת גלעד או מוצרלה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
במעבד מזון מערבבים חמאה, סוכר ומלח. מוסיפים ביצה ואת שאר החומרים היבשים ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.
שלב 2
מתוך
6
מחלקים את הבצק לגלילים, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
שלב 3
מתוך
6
מחממים תנור ל-175 מעלות.
שלב 4
מתוך
6
מוציאים גליל אחר גליל ופורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ בעזרת סכין חלקה ללא שיניים ומסדרים את העוגיות ע"ג תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.
שלב 5
מתוך
6
מברישים כל עוגייה בביצה טרופה ומפזרים שומשום או כל ציפוי אחר.
שלב 6
מתוך
6
אופים-כ-15 דקות ומקררים בטמפרטורת החדר.
ניתן להמיר את הגבינה הצהובה בגבינת גלעד או מוצרלה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0