מקציפים במיקסר את החמאה עם הסוכר, עד לקבלת תערובת בהירה.
*ניתן להמיר את החמאה למרגרינה רכה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל, ומקציפים.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הקמח בבחישה ידנית.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הפירות הקצוצים, ומערבבים ידנית לפיזורם בתערובת.
שלב 6
0 דקות
הבצק צריך להיות גמיש ונוח לרידוד, אם הבצק יבש מוסיפים מעט חלב.
שלב 7
10 דקות
מרדדים לעובי של 1 ס"מ וקורצים עוגיות, מניחים על נייר אפייה בתבנית ואופים 10 דקות, עד לקבלת עוגיות רכות או מעט יותר לקבלת עוגיות קשות יותר.
שלב 8
0 דקות
מצננים על רשת התנור ושומרים בצנצנת או בקופסה אטומה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מחממים את התנור ל-200 מעלות.
שלב 2
מתוך
8
מקציפים במיקסר את החמאה עם הסוכר, עד לקבלת תערובת בהירה.
*ניתן להמיר את החמאה למרגרינה רכה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל, ומקציפים.
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים את הקמח בבחישה ידנית.
שלב 5
מתוך
8
מוסיפים את הפירות הקצוצים, ומערבבים ידנית לפיזורם בתערובת.
שלב 6
מתוך
8
הבצק צריך להיות גמיש ונוח לרידוד, אם הבצק יבש מוסיפים מעט חלב.
שלב 7
מתוך
8
מרדדים לעובי של 1 ס"מ וקורצים עוגיות, מניחים על נייר אפייה בתבנית ואופים 10 דקות, עד לקבלת עוגיות רכות או מעט יותר לקבלת עוגיות קשות יותר.
שלב 8
מתוך
8
מצננים על רשת התנור ושומרים בצנצנת או בקופסה אטומה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0