מקציפים את החלבונים היטב, מוסיפים סוכר בהדרגה, וממשיכים להקציף. מניחים את הקערה ב-באן מארי (בתוך סיר עם מים רותחים על הגז). ממשיכים להקציף עד שהחלבונים מתקשים, בערך 10 דקות.
שלב 2
0 דקות
מוציאים את הקערה מהבאן מארי. מוסיפים קוקוס, מערבבים בתנועת קיפול, ומעבירים למנג'טים קטנים מאוד בעזרת שתי כפיות.
שלב 3
0 דקות
מפזרים מעל סוכריות צבעוניות, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום נמוך מאוד של 50 מעלות, לזמן של כ-60 דק', עד שהעוגיות מתקשות מעט.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
מקציפים את החלבונים היטב, מוסיפים סוכר בהדרגה, וממשיכים להקציף. מניחים את הקערה ב-באן מארי (בתוך סיר עם מים רותחים על הגז). ממשיכים להקציף עד שהחלבונים מתקשים, בערך 10 דקות.
שלב 2
מתוך
3
מוציאים את הקערה מהבאן מארי. מוסיפים קוקוס, מערבבים בתנועת קיפול, ומעבירים למנג'טים קטנים מאוד בעזרת שתי כפיות.
שלב 3
מתוך
3
מפזרים מעל סוכריות צבעוניות, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום נמוך מאוד של 50 מעלות, לזמן של כ-60 דק', עד שהעוגיות מתקשות מעט.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
ל
לי זאדה
אפשר להקפיא ?
מערכת בישולים
היי, לא מומלץ, העוגיות מבוססות על קצף והן עלולות להיהרס בהקפאה. יום נעים
הערות 1