במיקסר, בעזרת וו גיטרה, מערבבים את הסוכר והשמן עם המרגרינה (ניתן להמיר אותה בחמאה באותה כמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), במהירות איטית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים ביצה אחת ומיד לאחר מכן את שאר החומרים היבשים: קמח תופח, שקדים פורסים וקליפת תפוז מגוררת. ממשיכים לערבב במהירות איטית עד שמתקבל בצק אחיד.
שלב 3
0 דקות
מחלקים את הבצק ל-5 חלקים שווים ומגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 3 ס"מ.
שלב 4
0 דקות
את הגלילים עוטפים בניילון נצמד, מניחים ע"ג משטח ומכניסים למקרר למשך 120 דקות. (אפשר גם למקפיא)
שלב 5
0 דקות
מחממים תנור ל-170 מעלות.
שלב 6
0 דקות
מוציאים גליל אחר גליל ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ בעזרת סכין חלקה ללא שיניים ומסדרים את העוגיות על גבי תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.
שלב 7
0 דקות
אופים את העוגיות במשך כ-13 דקות ומקררים בטמפרטורת החדר ואורזים בכלי אטום.
שלב 1
מתוך
7
במיקסר, בעזרת וו גיטרה, מערבבים את הסוכר והשמן עם המרגרינה (ניתן להמיר אותה בחמאה באותה כמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), במהירות איטית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים ביצה אחת ומיד לאחר מכן את שאר החומרים היבשים: קמח תופח, שקדים פורסים וקליפת תפוז מגוררת. ממשיכים לערבב במהירות איטית עד שמתקבל בצק אחיד.
שלב 3
מתוך
7
מחלקים את הבצק ל-5 חלקים שווים ומגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 3 ס"מ.
שלב 4
מתוך
7
את הגלילים עוטפים בניילון נצמד, מניחים ע"ג משטח ומכניסים למקרר למשך 120 דקות. (אפשר גם למקפיא)
שלב 5
מתוך
7
מחממים תנור ל-170 מעלות.
שלב 6
מתוך
7
מוציאים גליל אחר גליל ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ בעזרת סכין חלקה ללא שיניים ומסדרים את העוגיות על גבי תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.
שלב 7
מתוך
7
אופים את העוגיות במשך כ-13 דקות ומקררים בטמפרטורת החדר ואורזים בכלי אטום.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0