המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הביסקוויטים המרוסקים עם החמאה. מהדקים לתחתית תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ (זו המומלצת, אבל גם מרובעות או עגולות קטנות או גדולות יותר תעבודנה), מהדקים לתחתית בלבד (לא לדפנות) בעזרת כף ומניחים במקרר.
מקציפים 1.5 חבילות של שמנת, עד לקבלת קצפת סמיכה.
מעבדים את הגבינה והסוכר למחית חלקה לגמרי. מקפלים פנימה את הקצפת.
שוברים את עוגיות האוראו לחתיכות די קטנות (שימו לב: לא לרסק! רק לשבור). מערבבים לתוך תערובת השמנת-קצפת, עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית העוגה, מעל תחתית הביסקוויטים. מכסים ומניחים במקפיא לארבע שעות לפחות (ועדיף לילה שלם).
הכנת הציפוי: מביאים את חצי חבילת השמנת הנותרת לרתיחה עדינה בסיר קטן, ומסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד וממתינים כ-5 דקות.
מוסיפים את הווניל ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס לגמרי. יוצקים על העוגה ומחזירים למקפיא לעוד ארבע שעות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0