מכינים את הקרם:
קוצצים את השוקולד הלבן ומניחים בקערה קטנה. מוסיפים חצי כוס מהשמנת ומחממים בפולסים במיקרו ומערבבים עד שכל השוקולד נמס ומקבלים תערובת אחידה וחלקה. מצננים.
מערבבים את המסקרפונה עם אבקת סוכר ומחית וניל.
שלב 2
5 דקות
מעבירים את תערובת השוקולד לקערת מיקסר, מוסיפים את יתרת השמנת ומקציפים לקרם יציב.
מערבבים פנימה את המסקרפונה.
שלב 3
10 דקות
מניחים פתיבר בתחתית התבנית, מכסים במחצית מכמות הקרם.
מניחים שכבת פתיבר נוספת ומעל את יתרת הקרם ומיישרים. אם רוצים, מזלפים חלק מהקרם מלמעלה לקישוט. מכניסים לקירור.
מאחדים בעדינות את שתי התערובות.
יוצקים מהבלילה כדורים לתוך השמן הרותח, ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
שלב 7
10 דקות
מכינים קרמל:
מכניסים את הסוכר לקלחת ומבשלים על גבי להבה בינונית עד שהוא נמס והופך לקרמל בהיר (זהירות לא לשרוף!).
טובלים את הסופגניות הקטנטנות בעזרת קיסם בקרמל עד מחציתן, ומניחים מעל העוגה.
שלב 1
מתוך
7
מכינים את הקרם:
קוצצים את השוקולד הלבן ומניחים בקערה קטנה. מוסיפים חצי כוס מהשמנת ומחממים בפולסים במיקרו ומערבבים עד שכל השוקולד נמס ומקבלים תערובת אחידה וחלקה. מצננים.
מערבבים את המסקרפונה עם אבקת סוכר ומחית וניל.
שלב 2
מתוך
7
מעבירים את תערובת השוקולד לקערת מיקסר, מוסיפים את יתרת השמנת ומקציפים לקרם יציב.
מערבבים פנימה את המסקרפונה.
שלב 3
מתוך
7
מניחים פתיבר בתחתית התבנית, מכסים במחצית מכמות הקרם.
מניחים שכבת פתיבר נוספת ומעל את יתרת הקרם ומיישרים. אם רוצים, מזלפים חלק מהקרם מלמעלה לקישוט. מכניסים לקירור.
מאחדים בעדינות את שתי התערובות.
יוצקים מהבלילה כדורים לתוך השמן הרותח, ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
שלב 7
מתוך
7
מכינים קרמל:
מכניסים את הסוכר לקלחת ומבשלים על גבי להבה בינונית עד שהוא נמס והופך לקרמל בהיר (זהירות לא לשרוף!).
טובלים את הסופגניות הקטנטנות בעזרת קיסם בקרמל עד מחציתן, ומניחים מעל העוגה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1