המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בקערה כוס חלב וכפית של נס קפה, טובלים את הפתי-בר ומסדרים בתוך תבנית.
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג הווניל, עד לקבלת קצפת יציבה.
מורחים חצי מהקרם על הפתי-בר.
טובלים שוב פתי-בר בחלב, ומניחים על שכבת הקצפת.
מורחים את יתרת הקצפת.
מגררים את השוקולד ומפזרים על שכבת הקרם. *ניתן לגרד במקום השוקולד המריר שוקולד חלב. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מקפיאים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0