המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את הפתי בר למעבד מזון לריסוק, מוסיפים את החמאה וחלב וממשיכים לעבד עד שזה טחון דק (כמו בצק).
מעבירים לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ (קפיצית) ומשטחים לשכבה אחידה. מכניסים למקפיא להתייצבות.
בינתיים, מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר והאינסטנט פודינג, עד לקבלת קצפת יציבה.
מוציאים את התבנית מהמקפיא ומורחים מעל שכבת הביסקוויטים את כל ריבת החלב בשכבה אחידה (אם הריבה קשה ניתן לחמם מעט במיקרו לריכוך).
חותכים את הבננות לפרוסות של כ-1/2 ס"מ ומסדרים באחידות על שכבת ריבת החלב.
מורחים את הקצפת מעל שכבת הבננות ומכניסים למקרר ל-5 שעות לפחות (חשוב מאוד) להתייצבות.
לפני ההגשה מפדרים בקקאו עד לכיסוי מלא של העוגה. משחררים את דפנות התבנית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0