המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
למעוך היטב את הבננות, להוסיף את הביצים שלמות ולטרוף היטב. להוסיף את השמן ולערבב.
להוסיף את סוכר הווניל, הסוכר, מיץ התפוזים (אפשר לשים גם מים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) וכפית אבקת סודה. לערבב.
להוסיף את הקמח, לערבב היטב ולשפוך לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות היטב.
לאפות בחום נמוך של 160 מעלות כ- 60 דקות, תלוי בתנור. העוגות מוכנות כשקיסם הננעץ בהן יוצא יבש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0