המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). משמנים תבנית עגולה מס 26.
מערבבים את הקמח, חמאה, שקדים, סוכר והביצים לבצק.
משטחים שני שלישים מכמות הבצק על בסיס התבנית ועל הדפנות, ומורחים ריבה עד גובה 1 ס"מ בערך (אפשר קצת יותר).
מכינים מהשליש הנותר של הבצק גלילים דקים ומניחים אותם על הריבה בצורת שתי וערב.
אופים כ-30 דקות. פורסים רק לאחר שהעוגה התקררה. בתיאבון! *ניתן להמיר את הריבה בריבת תות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0