המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים חלבונים עם סוכר.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות עם השמנת החמוצה ותוך עירבוב מוסיפים קורנפלור, אינסטנט פודינג וניל וחלמונים.
מערבבים את קצף הביצים עם הגבינה בתנועות קיפול עדינות.
יוצקים את הבלילה לתבנית אפיה משומנת ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך כ-60 דקות.
מקציפים את השמנת המתוקה עם שתי כפות סוכר ומצפים את העוגה אחרי שהתקררה(לא חובה למרוח את השמנת המתוקה, העוגה טעימה גם ללא ציפוי).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1