מרסקים את הביסקוויטים במעבד מזון יחד עם החמאה, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
שלב 2
0 דקות
מהדקים את התערובת לתחתית של תבנית מתפרקת, ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
שלב 3
0 דקות
מכניסים לקערה את גבינת השמנת, הביצים, הסוכר, מיץ הלימון וקליפת התפוז, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
שלב 4
0 דקות
יוצקים את הבלילה לתבנית עם הביסקוויטים, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות. אופים במשך 30 דקות, ואז מנמיכים את החום ל-100 מעלות ואופים 30 דקות נוספות.
שלב 5
0 דקות
משאירים בתנור מכובה 30 דקות.
שלב 6
0 דקות
מערבבים היטב את השמנת החמוצה עם הסוכר, ושופכים כציפוי על העוגה. מצננים את העוגה במקרר. כשהציפוי מתקשה מקשטים בפטל ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מרסקים את הביסקוויטים במעבד מזון יחד עם החמאה, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
שלב 2
מתוך
6
מהדקים את התערובת לתחתית של תבנית מתפרקת, ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
שלב 3
מתוך
6
מכניסים לקערה את גבינת השמנת, הביצים, הסוכר, מיץ הלימון וקליפת התפוז, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
שלב 4
מתוך
6
יוצקים את הבלילה לתבנית עם הביסקוויטים, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות. אופים במשך 30 דקות, ואז מנמיכים את החום ל-100 מעלות ואופים 30 דקות נוספות.
שלב 5
מתוך
6
משאירים בתנור מכובה 30 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מערבבים היטב את השמנת החמוצה עם הסוכר, ושופכים כציפוי על העוגה. מצננים את העוגה במקרר. כשהציפוי מתקשה מקשטים בפטל ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0