טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים, ומערבבים אותם עם החמאה המומסת. מרפדים תבנית אפייה (תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ) בפירורים באמצעות לחיצה, עד שהתחתית מתיישרת והיא חלקה ואחידה. שמים במקפיא עשר דקות.
שלב 2
0 דקות
שמים בקערת המיקסר עם וו הקצפה את הגבינות והסוכר, ומערבבים אותם יחד כדקה. מוסיפים את הביצים והשמנת החמוצה, ומערבבים יחד במיקסר עוד דקה. מוסיפים את גרידת הלימון והווניל.
שלב 3
0 דקות
יוצקים על תחתית הביסקוויטים. מרפדים את תחתית התבנית בנייר כסף (מבחוץ).
שלב 4
50 דקות
ממלאים תבנית גדולה במים, ומניחים את התבנית עם העוגה בתוכה (באן מארי). אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-50 דקות. מצננים את העוגה.
שלב 5
0 דקות
מניחים בסיר קטן את הפטל המופשר, את מיץ הלימון והסוכר, ומביאים לרתיחה.
שלב 6
0 דקות
בעזרת מוט (מועך) מועכים את הפטל טחינה גסה. מוסיפים כפית ג'לטין, ומערבבים עד המסה. מורידים מהגז ויוצקים על העוגה.
שלב 7
0 דקות
מקררים מספר שעות במקרר לפני ההגשה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים, ומערבבים אותם עם החמאה המומסת. מרפדים תבנית אפייה (תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ) בפירורים באמצעות לחיצה, עד שהתחתית מתיישרת והיא חלקה ואחידה. שמים במקפיא עשר דקות.
שלב 2
מתוך
7
שמים בקערת המיקסר עם וו הקצפה את הגבינות והסוכר, ומערבבים אותם יחד כדקה. מוסיפים את הביצים והשמנת החמוצה, ומערבבים יחד במיקסר עוד דקה. מוסיפים את גרידת הלימון והווניל.
שלב 3
מתוך
7
יוצקים על תחתית הביסקוויטים. מרפדים את תחתית התבנית בנייר כסף (מבחוץ).
שלב 4
מתוך
7
ממלאים תבנית גדולה במים, ומניחים את התבנית עם העוגה בתוכה (באן מארי). אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-50 דקות. מצננים את העוגה.
שלב 5
מתוך
7
מניחים בסיר קטן את הפטל המופשר, את מיץ הלימון והסוכר, ומביאים לרתיחה.
שלב 6
מתוך
7
בעזרת מוט (מועך) מועכים את הפטל טחינה גסה. מוסיפים כפית ג'לטין, ומערבבים עד המסה. מורידים מהגז ויוצקים על העוגה.
שלב 7
מתוך
7
מקררים מספר שעות במקרר לפני ההגשה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0