מקציפים חלבונים יחד עם הסוכר, בקערה נפרדת טורפים חלמונים, מוסיפים את השמן בהדרגה ומוסיפים לקצף החלבונים.
שלב 2
20 דקות
מוסיפים את הקמח ומקפלים עד לקבלת עיסה אחידה. מעבירים לתבנית מס' 26 משומנת, ואופים בחום בינוני 175 מעלות 15-20 דקות.
שלב 3
0 דקות
שמים בקערה שמנת, חלב, פודינג, סוכר וסוכר וניל ומקציפים עד לקבלת קרם חלק.
שלב 4
0 דקות
מערבבים את הגבינה ומוסיפים לקרם.
שלב 5
0 דקות
מבליעים את הג'לטין במים החמים עד שימס כליל, מוסיפים לקרם הגבינה ומוודאים שיתאחדו היטב.
שלב 6
0 דקות
לשים בצד מעט מהקרם לקישוט, והשאר לשטח על העוגה האפויה ולהכניס למקרר כשעה.
שלב 7
5 דקות
שמים בקערה את האוכמניות, ממיסים את הג'לטין, מוסיפים לאוכמניות ומערבבים היטב.
*ניתן להמיר את האוכמנויות ב-350 גרם קונפיטורת אוכמניות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 8
0 דקות
מקשטים את העוגה עם הקרם באמצעות מזלף, ויוצקים את האוכמניות במרכז העוגה, משטחים יפה מסביב.
שלב 9
0 דקות
שומרים את העוגה במקרר לפחות יום לפני ההגשה.
שלב 1
מתוך
9
מקציפים חלבונים יחד עם הסוכר, בקערה נפרדת טורפים חלמונים, מוסיפים את השמן בהדרגה ומוסיפים לקצף החלבונים.
שלב 2
מתוך
9
מוסיפים את הקמח ומקפלים עד לקבלת עיסה אחידה. מעבירים לתבנית מס' 26 משומנת, ואופים בחום בינוני 175 מעלות 15-20 דקות.
שלב 3
מתוך
9
שמים בקערה שמנת, חלב, פודינג, סוכר וסוכר וניל ומקציפים עד לקבלת קרם חלק.
שלב 4
מתוך
9
מערבבים את הגבינה ומוסיפים לקרם.
שלב 5
מתוך
9
מבליעים את הג'לטין במים החמים עד שימס כליל, מוסיפים לקרם הגבינה ומוודאים שיתאחדו היטב.
שלב 6
מתוך
9
לשים בצד מעט מהקרם לקישוט, והשאר לשטח על העוגה האפויה ולהכניס למקרר כשעה.
שלב 7
מתוך
9
שמים בקערה את האוכמניות, ממיסים את הג'לטין, מוסיפים לאוכמניות ומערבבים היטב.
*ניתן להמיר את האוכמנויות ב-350 גרם קונפיטורת אוכמניות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 8
מתוך
9
מקשטים את העוגה עם הקרם באמצעות מזלף, ויוצקים את האוכמניות במרכז העוגה, משטחים יפה מסביב.
שלב 9
מתוך
9
שומרים את העוגה במקרר לפחות יום לפני ההגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0