המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים בצק: מערבבים מרגרינה, סוכר, מיץ תפוזים (ניתן להשתמש בחלמון במקום מיץ התפוזים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) וכוס קמח. לשים עד קבלת בצק אחיד.
משמנים תבנית עגולה, מרפדים אותה בבצק בתחתיתה ובדפנותיה.
מפרידים את הביצים: החלבונים ישמשו לקצף והחלמונים-למלית
מערבלים את הגבינה עם 1/2 כוס סוכר, המיץ, הקמח, החלב, תמצית הוניל ו-2 החלמונים.
מניחים את העיסה על הבצק, ואופים כ-35 דקות בחום בינוני.
בקערה אחרת מקציפים את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר ומניחים על הגבינה. ממשיכים לאפות עוד כמה דקות בחום נמוך, עד שהקצף מקבל גוון זהוב בהיר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0