המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את השמנת המתוקה, עד לקבלת קצפת יציבה.
מערבבים את הקצפת עם הגבינה והסוכר.
ממיסים את הג'לטין במים פושרים, עד מסה מוחלטת של האבקה, ללא גושים.
מערבבים את כל הרכיבים, עד לקבלת מרקם אחיד.
יוצקים לתבנית עגולה (26-24 ס"מ) ומניחים במקרר למשך שעה עד שעתים, עד שהעיסה נעשת צמיגית וקופצנית כמו ג'לי.
מכסים בריבה את החלק העליון של העוגה בצורה שווה. וזהו בתאבון. ניתן להמיר את הסוכר בתחליף סוכר לפי הטעם (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0