המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת התחתית - מפוררים טוב בקערה את הפתי בר. ממיסים את החמאה על אש קטנה, או במיקרוגל. מערבבים את הפירורים עם (תבנית בקוטר 24 ס"מ) החמאה המומסת, ומהדקים היטב בתחתית התבנית.
להכנת הקרם - מקציפים את השמנת כחצי דקה.
מוסיפים את החלב, סוכר, קליפת הלימון ואינסטנט פודינג וניל, ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים גבינה לבנה, ומערבבים בתנועות קיפול עד לערבוב אחיד.
מורחים את הקרם על התחתית, ומפזרים מעל פירורים. מכניסים למקרר ללילה שלם.
למחרת, לפני ההגשה, אפשר לקשט בפירות העונה לחג שבועות חגיגי במיוחד, שבבי פיצוחים ופתיבר קרמל. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0