המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת התחתית: במעבד מזון מכניסים את הביסקוויטים עם החלבה והאגוזים, ומעבדים עד שחומרי הגלם הופכים לאבקה. שופכים פנימה את החמאה המומסת ומעבדים קצרות עד שהחמאה מתערבבת לגמרי בבסיס, אם אין מעבד מזון אפשר לפורר בידיים. משטחים בתבנית ומניחים בצד.
להכנת המלית: במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עד לקרם סמיך, מוסיפים את הגבינה, פודינג וניל, שמנת חמוצה, סוכר על מהירות בינונית ורק אח"כ את החלב והשוקולד המפורר.
שופכים את המלית על הבסיס.
לציפוי: במיקסר, אפשר גם ידנית, מעברבבים ביחד את ריבת החלב, נס קפה והשמנת החמוצה יחד, ושופכים בעדינות על המלית וממלאים את כל פני העוגה.
אפשר לקשט למעלה בפקאנים או שוקולדים שווים או לעצב בריבת חלב וקליק או לפזר מעל ביסקוויטים מפוררים.
משהים במקרר למשך הלילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0