המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל- 160 מעלות.
מערבבים עוגיות טחונות, סירופ מייפל (ניתן להמיר בדבש באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) וחמאה בקערה. מעבירים לתבנית הפאי ומהדקים היטב את הפירורים.
אופים במשך 12 דקות ומקררים.
טורפים היטב גבינת קוטג', סוכר ותמצית שקדים.
מחממים בסיר קטן מיץ תפוחים וג'לטין עד שהג'לטין מתמוסס לחלוטין.
מקררים מעט את תערובת הגבינה (להשוואת טמפרטורות), מוסיפים את תערובת הג'לטין ומערבבים עד איחוד התערובות.
יוצקים את תערובת הגבינה מעל בצק העוגיות.
מכניסים למקרר למשך ארבע שעות, ואפילו לילה שלם.
מקשטים עם פרוסות של קיווי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0