המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מקציפים את הביצים במיקסר במהירות הכי גבוהה, תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה עד לקצף תפוח ויפה.
מוסיפים את הווניל ואת השמנת המתוקה, וממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה והומוגנית.
מחליפים את הוו של המיקסר לוו גיטרה, מוסיפים את הקמח ומעבירים למהירות בינונית.
כשהקמח נבלע בתערובת, מוסיפים את השוקולד צ'יפס לערבוב קצר מאוד.
משמנים את התבנית שבחרתם (24 ס"מ/ מאפינס/ אינגליש קייק) וממלאים עד שלושת רבעי גובה.
אם בחרתם לאפות במאפינס או בתבנית אינגליש קייק, זמן האפייה הוא כעשרים דקות. אם בחרתם להכין בתבנית עגולה (24 או אפילו 26 ס"מ) זמן האפייה הוא 30-35 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש.
מצננים על רשת ומחסלים לפני שמתקרר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0