המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את כל החומרים פרט לגרעיני התירס.
מרפדים קערית בניילון נצמד עם שוליים (כדי שאפשר יהיה לכסות אח"כ).
מעבירים את גרעיני התירס ומהדקים לתחתית. מסדרים מעל את תערובת הטונה, להדק ולדחוס.
לכסות עם שולי הניילון הנצמד ולהכניס למקפיא למשך לילה.
להוציא מהמקפיא עשר דקות לפני ההגשה.
להפוך על צלחת ולקשט בתלתלי בצל. תתקבל מעין עוגת שכבות, כשב\השכבה הראשונה שלה היא התירס. אופן הכנת תלתלי הבצללחתוך בצל ירוק לרצועות דקות, להכניס לקערה עם מים וקוביות קרח ולערבל
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0