המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הטורט: מערבבים את הביצים, השמן, הליקר, מיץ וקליפה מגורדת מלימון (אפשר רק מיץ), הסוכר, הקמח ואבקת האפייה.
מחלקים את הבלילה של העוגה בשתי תבניות עגולות בקוטר 26, ואופים כ-20 דקות עד להזהבה. בודקים עם קיסם.
מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת. כדי שהעוגה תהיה פרווה, ניתן להכין את הציפוי מקצפת צמחית, אינטסנט פודינג וניל וכוס מים.
הכנת פירות לעיטור: קיווי, תותים\אפרסקים משומרים.
לאחר שהעוגות מתקררות, מזלפים על כל אחת מהן את הברנדי ומיץ הפירות, ומורחים חלק מן הקצפת על עוגה אחת, ומסדרים פרוסות פירות עליה, ומעליהן את העוגה השנייה, מצפים בקצפת ומעטרים בפרוסות פירות.
ניתן להציב גליליות מסביב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0