על אש קטנה מבשלים את השוקולד עם המים עד להמסה. מערבבים היטב תוך כדי בישול. מוסיפים את החמאה. מצננים את השוקולד תוך כדי בחישה ורק כאשר הוא קריר מוסיפים את החלמונים ומערבבים טוב טוב כמה דקות. (זהירות שלא יהיו לכם ביצים קשות בעוגה).
שלב 2
0 דקות
מערבבים במיקסר שמנת מתוקה וסוכר וניל ומאחדים את השוקולד לקצפת בעדינות, עם תנועות קיפול עדינות מאוד. לא לשבור את הקצפת.
שלב 3
0 דקות
רק כאשר בסיס העוגה קרה מעבירים את תכולת המוס (מוס = השוקולד + הקצפת) מעליו. נותנים לעוגה את הכבוד הראוי לה לפחות 3 שעות במקרר. **מומלץ להגיש בצלחת בצד תותים או פטל טריים. (בשלב זה העוגה מוכנה).
שלב 4
0 דקות
רוצים שהעוגה שלכם תהיה ואוו אמיתי? תמשיכו: במקום 3 שעות במקרר מעבירים את העוגה למקפיא ללילה או ל- 24 שעות.
שלב 5
0 דקות
מחממים תנור ל- 160 מעלות.
שלב 6
20 דקות
במיקסר מקציפים במהירות גבוהה 3 חלבונים וסוכר עד שהקצף יפה ויציב. בהקצפה נמוכה מוסיפים קמח מצה ואגוזים, ולתנור למשך 20 דקות עד שהבסיס מתקשה וגוונו חום.
שלב 7
0 דקות
מרתיחים את השמנת המתוקה ויוצקים על השוקולד, מערבבים היטב. ומחזירים למקפיא ל-10 דקות. משחררים את העוגה מהתבנית (אפשר בעזרת מטלית טבולה במים חמים. להעביר על התבנית מבחוץ וזה יקל על שחרור העוגה).
שלב 8
0 דקות
מקשטים את דפנות העוגה באגוזים מסוכרים או רגילים.
שלב 1
מתוך
8
על אש קטנה מבשלים את השוקולד עם המים עד להמסה. מערבבים היטב תוך כדי בישול. מוסיפים את החמאה. מצננים את השוקולד תוך כדי בחישה ורק כאשר הוא קריר מוסיפים את החלמונים ומערבבים טוב טוב כמה דקות. (זהירות שלא יהיו לכם ביצים קשות בעוגה).
שלב 2
מתוך
8
מערבבים במיקסר שמנת מתוקה וסוכר וניל ומאחדים את השוקולד לקצפת בעדינות, עם תנועות קיפול עדינות מאוד. לא לשבור את הקצפת.
שלב 3
מתוך
8
רק כאשר בסיס העוגה קרה מעבירים את תכולת המוס (מוס = השוקולד + הקצפת) מעליו. נותנים לעוגה את הכבוד הראוי לה לפחות 3 שעות במקרר. **מומלץ להגיש בצלחת בצד תותים או פטל טריים. (בשלב זה העוגה מוכנה).
שלב 4
מתוך
8
רוצים שהעוגה שלכם תהיה ואוו אמיתי? תמשיכו: במקום 3 שעות במקרר מעבירים את העוגה למקפיא ללילה או ל- 24 שעות.
שלב 5
מתוך
8
מחממים תנור ל- 160 מעלות.
שלב 6
מתוך
8
במיקסר מקציפים במהירות גבוהה 3 חלבונים וסוכר עד שהקצף יפה ויציב. בהקצפה נמוכה מוסיפים קמח מצה ואגוזים, ולתנור למשך 20 דקות עד שהבסיס מתקשה וגוונו חום.
שלב 7
מתוך
8
מרתיחים את השמנת המתוקה ויוצקים על השוקולד, מערבבים היטב. ומחזירים למקפיא ל-10 דקות. משחררים את העוגה מהתבנית (אפשר בעזרת מטלית טבולה במים חמים. להעביר על התבנית מבחוץ וזה יקל על שחרור העוגה).
שלב 8
מתוך
8
מקשטים את דפנות העוגה באגוזים מסוכרים או רגילים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0