להכנה יממה מראש: יוצקים את 2 מיכלי השמנת לסיר ומרתיחים, יוצקים את השמנת מיד על השוקולד השבור, מחכים דקה ומתחילים לערבב מבפנים כלפי חוץ, עד לקבלת תערובת שוקולד מבריקה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את תמצית הווניל, ומערבבים.
שלב 3
0 דקות
עוטפים את הקערה בניילון נצמד, ומכניסים למקרר (לפחות ל-8 שעות).
שלב 4
0 דקות
למחרת, מערבלים את הקרם בעדינות, אפשר במקצף חשמלי-ידני, עד לקבלת תערובת אוורירית וקלילה.
שלב 5
0 דקות
מבליעים את הברנדי בתנועות קיפול עד שתערובת השוקולד מוכנה.
שלב 6
0 דקות
מסדרים את הנשיקות בתבנית עגולה.
שלב 7
0 דקות
לאחר מכן, ממלאים ומורחים בעדינות את קרם השוקולד, ומכניסים למקרר.
שלב 8
0 דקות
מקציפים את השמנת המתוקה עם כף של אינסטנט פודינג וניל לקרם ממש יציב וטוב, מוסיפים כף שטוחה של קרם נוגט ומערבבים בעדינות. מעבירים לשקית זילוף.
שלב 9
0 דקות
מוציאים את העוגה מהמקרר ומזלפים מעל קרם השוקולד בתנועות סיבוביות. רצוי להכניס מיד למקרר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
9
להכנה יממה מראש: יוצקים את 2 מיכלי השמנת לסיר ומרתיחים, יוצקים את השמנת מיד על השוקולד השבור, מחכים דקה ומתחילים לערבב מבפנים כלפי חוץ, עד לקבלת תערובת שוקולד מבריקה.
שלב 2
מתוך
9
מוסיפים את תמצית הווניל, ומערבבים.
שלב 3
מתוך
9
עוטפים את הקערה בניילון נצמד, ומכניסים למקרר (לפחות ל-8 שעות).
שלב 4
מתוך
9
למחרת, מערבלים את הקרם בעדינות, אפשר במקצף חשמלי-ידני, עד לקבלת תערובת אוורירית וקלילה.
שלב 5
מתוך
9
מבליעים את הברנדי בתנועות קיפול עד שתערובת השוקולד מוכנה.
שלב 6
מתוך
9
מסדרים את הנשיקות בתבנית עגולה.
שלב 7
מתוך
9
לאחר מכן, ממלאים ומורחים בעדינות את קרם השוקולד, ומכניסים למקרר.
שלב 8
מתוך
9
מקציפים את השמנת המתוקה עם כף של אינסטנט פודינג וניל לקרם ממש יציב וטוב, מוסיפים כף שטוחה של קרם נוגט ומערבבים בעדינות. מעבירים לשקית זילוף.
שלב 9
מתוך
9
מוציאים את העוגה מהמקרר ומזלפים מעל קרם השוקולד בתנועות סיבוביות. רצוי להכניס מיד למקרר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0