מקציפים את החלבונים עם הסוכר, בקערה נפרדת מערבבים חלמונים, וניל, קמח, חלב ומרגרינה, עד לקבלת עיסה אחידה. מאחדים את שתי התערובות ואופים בתבנית משומנת, בחום בינוני למשך 20 דקות. מצננים.
שלב 2
0 דקות
הכנת המילוי: מקציפים את הפודינג, שמנת וחלב, עד לקבלת תערובת סמיכה. לאחר שהעוגה התקררה, חוצים אותה ומורחים את המילוי באמצע.
שלב 3
0 דקות
הכנת הציפוי: מרתיחים חלב, נס קפה, סוכר ומרגרינה. שופכים על העוגה, מפזרים מעל אגוזים ומכניסים למקרר.
שלב 1
מתוך
3
מקציפים את החלבונים עם הסוכר, בקערה נפרדת מערבבים חלמונים, וניל, קמח, חלב ומרגרינה, עד לקבלת עיסה אחידה. מאחדים את שתי התערובות ואופים בתבנית משומנת, בחום בינוני למשך 20 דקות. מצננים.
שלב 2
מתוך
3
הכנת המילוי: מקציפים את הפודינג, שמנת וחלב, עד לקבלת תערובת סמיכה. לאחר שהעוגה התקררה, חוצים אותה ומורחים את המילוי באמצע.
שלב 3
מתוך
3
הכנת הציפוי: מרתיחים חלב, נס קפה, סוכר ומרגרינה. שופכים על העוגה, מפזרים מעל אגוזים ומכניסים למקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0