המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-170 מעלות.
טוחנים את אגוזי הפקאן לשברים (לא לקמח...).
ממיסים יחד שוקולד וחמאה במיקרוגל בפולסים של 20 שניות עד המסה. מערבבים לאחידות. מניחים בצד.
בקערת המערבל מקציפים ביצים וסוכר עד שהכל אוורירי, בהיר מאוד והביצים כמעט שילשו את נפחן.
מוסיפים את השוקולד והחמאה המומסים. מערבבים קלות ידנית עד לאחידות.
מרפדים תבנית עגולה מתפרקת בקוטר 22 ס"מ בנייר אפייה תחתית ושוליים ומשמנים אותו.
מקפלים פנימה את הפקאנים והקמח יוצקים לתבנית ושולחים לאפייה 35 דקותאו עד שקיסם המוכנס פנימה יוצא עם כמה פירורים הדבוקים אליו. להיזהר לא לאפות אפיית יתר פן העוגה תתייבש ולא תצא עסיסית ולחה.
מצננים את העוגה ואם רוצים מכינים את הציפוי.
במיקרוגל ממיסים יחד את חומרי הגנאש בפולסים של 20 שניות עד המסה.מערבבים ומניחים להתקררות מוחלטת, שופכים מעל העוגה ומתענגים על כל ביס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0