מערבלים את השמנת עם הפודינג ומוסיפים את החלב לאט שלא יהיה נוזלי.
שלב 3
0 דקות
שוברים כל מצה ל-4 חתיכות ומתחילים לטבול את המצות בקערת הטבילה עם החלב בזריזות ומניחים בתבנית שכבה אחת ועליה חלק מהשמנת והפודינג המוקצפים וממשיכים עד שמסיימים בשכבה של שמנת ופודינג ועל השכבה העליונה מגרדים שוקולד מריר.
שלב 4
0 דקות
עוטפים ומכניסים למקרר. עדיף לאכול יום אחרי. בתאבון!
שלב 1
מתוך
4
מכינים בצד תבנית פיירקס וקערה.
שלב 2
מתוך
4
מערבלים את השמנת עם הפודינג ומוסיפים את החלב לאט שלא יהיה נוזלי.
שלב 3
מתוך
4
שוברים כל מצה ל-4 חתיכות ומתחילים לטבול את המצות בקערת הטבילה עם החלב בזריזות ומניחים בתבנית שכבה אחת ועליה חלק מהשמנת והפודינג המוקצפים וממשיכים עד שמסיימים בשכבה של שמנת ופודינג ועל השכבה העליונה מגרדים שוקולד מריר.
שלב 4
מתוך
4
עוטפים ומכניסים למקרר. עדיף לאכול יום אחרי. בתאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0