טובלים את הפתיבר בחלב לשנייה אחת (חשוב שלא יהיה רך מדי) ומסדרים אותם כך שנוצרת שכבה של פתיבר כבסיס לעוגה.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את כוס החלב, האינסטנט ומיכל השמנת עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
שלב 3
0 דקות
מורחים מחצית מהכמות על שכבת הפתיבר הראשונה.
שלב 4
0 דקות
מסדרים שכבה נוספת של פתיבר טבול בחלב.
שלב 5
0 דקות
מורחים את מחצית הכמות שנותרה מהשמנת על שכבת הפתיבר השנייה.
שלב 6
0 דקות
הכנת הציפוי: בסיר קטן מעל אש נמוכה ממיסים חצי חבילת שוקולד מריר, 3 כפות קקאו ו-3 כפות מים. כשהכל רותח והשקולוד נמס - מוסיפים את המרגרינה ומערבבים עד שהיא נמסה ומתקבל ציפוי חלק ומבריק.
שלב 7
0 דקות
להמתין דקה עד שמתקרר ולמרוח על גבי השכבה העליונה (שמנת).
שלב 8
0 דקות
להניח במקרר כשעה ולאכול.
שלב 1
מתוך
8
טובלים את הפתיבר בחלב לשנייה אחת (חשוב שלא יהיה רך מדי) ומסדרים אותם כך שנוצרת שכבה של פתיבר כבסיס לעוגה.
שלב 2
מתוך
8
מערבבים את כוס החלב, האינסטנט ומיכל השמנת עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
שלב 3
מתוך
8
מורחים מחצית מהכמות על שכבת הפתיבר הראשונה.
שלב 4
מתוך
8
מסדרים שכבה נוספת של פתיבר טבול בחלב.
שלב 5
מתוך
8
מורחים את מחצית הכמות שנותרה מהשמנת על שכבת הפתיבר השנייה.
שלב 6
מתוך
8
הכנת הציפוי: בסיר קטן מעל אש נמוכה ממיסים חצי חבילת שוקולד מריר, 3 כפות קקאו ו-3 כפות מים. כשהכל רותח והשקולוד נמס - מוסיפים את המרגרינה ומערבבים עד שהיא נמסה ומתקבל ציפוי חלק ומבריק.
שלב 7
מתוך
8
להמתין דקה עד שמתקרר ולמרוח על גבי השכבה העליונה (שמנת).
שלב 8
מתוך
8
להניח במקרר כשעה ולאכול.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0