ממיסים את החמאה/מרגרינה במחבת, מוסיפים את הסוכר, את האגוזים ומטגנים קלות עד שהסוכר נמס, מוסיפים את האטריות ומטגנים עד להזהבה.
שלב 2
0 דקות
מקציפים שמנת המתוקה ופודינג לקרם אחיד.
שלב 3
0 דקות
משטחים בתבנית מלבנית (אני השתמשתי בחד פעמית) 3/4 מעיסת האטריות, עליה מורחים קרם פודינג ועל זה מפזרים את ה-1/4 הנותר מהאטריות.
שלב 4
1 דקות
מצננים במקרר מספר שעות.
ניתן להמיר את השמנת המתוקה לצמחית, את החמאה במרגרינה ואת אגוזי הפקאן באגוזי מלך, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
4
ממיסים את החמאה/מרגרינה במחבת, מוסיפים את הסוכר, את האגוזים ומטגנים קלות עד שהסוכר נמס, מוסיפים את האטריות ומטגנים עד להזהבה.
שלב 2
מתוך
4
מקציפים שמנת המתוקה ופודינג לקרם אחיד.
שלב 3
מתוך
4
משטחים בתבנית מלבנית (אני השתמשתי בחד פעמית) 3/4 מעיסת האטריות, עליה מורחים קרם פודינג ועל זה מפזרים את ה-1/4 הנותר מהאטריות.
שלב 4
מתוך
4
מצננים במקרר מספר שעות.
ניתן להמיר את השמנת המתוקה לצמחית, את החמאה במרגרינה ואת אגוזי הפקאן באגוזי מלך, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0