המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב ידנית את כל המצרכים.
לשפוך את הבלילה לתבנית חד פעמית בינונית מרופדת בנייר אפייה ולאפות 15 דקות על חום בינוני, עד להתייצבות כמעט מלאה.
להוציא את התחתית ולמרוח מעליה 2 כפות ריבה (נוזלי), או 2 כפות ממרח שוקולד מהול במעט מים/שמן.
להקציף את החלבונים, להוסיף את הסוכר בזרם דק, עד ליצירת קצף יציב מאוד.
להוסיף את הקוקוס בתנועות קיפול.
לשטח את קרם הקוקוס על הריבה או ממרח השוקולד, ולהחזיר לאפייה נוספת, עד להזהבה יפה, 20 דק' נוספות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0