המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החלמונים עם כוס הסוכר לקצף יציב.
מוסיפים את הקוקוס בתנועות עטיפה.
יוצקים את הקרם לתבנית עגולה בקוטר 24 ואופים בחום של 180 מעלות עד הזהבה.
מוציאים מהתנור ומצננים 15 דקות.
מורחים את ממרח הנוטלה על התחתית.
מקציפים את השמנת עם פודינג הווניל (ניתן להכין גם עם אינסטנט פודינג שוקולד, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) לקצף יציב.
מורחים על שכבת השוקולד.
מקשטים עם סירופ שוקולד.
שומרים בקירור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0