המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להמיס על אש קטנה שוקולד, מחמאה וכוס סוכר. לקרר קצת. להוסיף 4 ביצים שלמות, אחת אחרי השניה, ולטרוף עד שהן נטמעות.
מוסיפים את הקמח בתנועות קיפול, עד תערובת אחידה. מעבירים לתבנית משומנת.
אופים בחום בינוני, העוגה צריכה לצאת קצת רטובה.
בנתיים מכינים את הקרם: ממיסים את כל המצרכים על להבה נמוכה, נזהרים שלא לשרוף, עד קבלת רוטב חלק ומבריק.
כשהעוגה יוצאת מהתנור יוצקים עליה את הקרם ומורחים על כל העוגה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0