המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
מערבבים את הקמח תופח, סוכר, סוכר וניל, קקאו, מים פושרים, שמן והביצים עד שנוצרת תערובת חלקה ללא גושים.
לאחר מכן מוסיפים את כוס המים החמים, ומערבבים שוב.
שופכים את הבלילה לתבנית 26 או לסיר פלא, ואופים בתנור כ-30 דקות.
ניתן לדקור את העוגה עם קיסם, ואם הוא יוצא נקי סימן שהעוגה אפויה.
אופציית ציפוי 1 - כוס נס קפה חזק, עם שתי כפות נס קפה ומים חמים. שופכים מעל, כדי שהעוגה תצא לחה ורטובה.
אופציית ציפוי 2 - להמיס שוקולד בסיר, ולצפות איתו את העוגה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
היי , מישהו יודע לומר לי כמויות לעוגה בקוטר 16 ?
היי, תכיני חצי מהכמות, עדיין תישאר לך מעט בלילה כי זו תבנית מאוד קטנה. יום נעים 🌸
מכינה את העוגה הזאת שנים! המתכון האהוב עלי של עוגת שוקולד! עוגה מצויינת! אם משתמשים בתבניות אינגליש קייק חד פעמית אז יוצא שתי עוגות.
מכינה את העוגה הזאת שנים כל פעם ליום הולדת בגן, שבתות חוגים. הילדים לא מוותרים.
הצג מתכונים נוספים
הערות 3