המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר שמים את השוקולד, הקקאו, מרגרינה, סוכר וחלב. מערבבים על אש נמוכה עד שהכל נמס. מוסיפים חלמונים ומערבבים לתערובת אחידה.
מוציאים כוס מהתערובת שנוצרה ושומרים בצד.
מוספים לתערובת השוקולד את קמח המצה ומערבבים. אם התערובת חמימה מצננים לטמפ' החדר.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים לתערובת השוקולד בתנועות קיפול עד שמתקבלת תערובת אחידה. מעבירים לתבנית משומנת.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, אופים כ-30-40 דקות.
לאחר האפיה ישר שופכים את כוס השוקולד ששמרנו בצד על העוגה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0