מחוררים את הקלמנטינה סביב-סביב במזלג. זורים בגומה 2 כפות סוכר ו-10 גרם חמאה. מניחים את הקלמנטינה הפוכה (עוקץ קלפי מטה). זורים עליה את יתרת הסוכר ומקיפים בחמאה. מכסים בחצי הבצק הנותר.
שלב 6
0 דקות
מכסים את הקערה במכסה או בנייר כסף. מניחים בסיר אידוי גדול שבתחתיתו מים רותחים. המים אינם צריכים לגעת בתחתית הקערה (אם אין סיר אידוי, פשוט מניחים ספל בתחתית הסיר וממקמים עליו את הקערה). מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה שעה וחצי.
שלב 7
0 דקות
מוציאים מהסיר, ממתינים עשר דקות ואז הופכים על תבנית שטוחה. פורסים כמו עוגה רגילה, עם הקלמנטינה.
שלב 1
מתוך
7
מכינים את העוגה: מתיכים את החמאה, מסירים מהאש ושוברים פנימה את השוקולד. מחכים שתי דקות ואז מערבבים לתערובת אחידה.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים לתערובת את הסוכר, הקמח, האגוזים, הווניל והביצים. מערבבים היטב.
מחוררים את הקלמנטינה סביב-סביב במזלג. זורים בגומה 2 כפות סוכר ו-10 גרם חמאה. מניחים את הקלמנטינה הפוכה (עוקץ קלפי מטה). זורים עליה את יתרת הסוכר ומקיפים בחמאה. מכסים בחצי הבצק הנותר.
שלב 6
מתוך
7
מכסים את הקערה במכסה או בנייר כסף. מניחים בסיר אידוי גדול שבתחתיתו מים רותחים. המים אינם צריכים לגעת בתחתית הקערה (אם אין סיר אידוי, פשוט מניחים ספל בתחתית הסיר וממקמים עליו את הקערה). מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה שעה וחצי.
שלב 7
מתוך
7
מוציאים מהסיר, ממתינים עשר דקות ואז הופכים על תבנית שטוחה. פורסים כמו עוגה רגילה, עם הקלמנטינה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0