המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב היטב את כל החומרים הרטובים.
להוסיף את החומרים היבשים לתערובת הרטובה ולערבב.
לשמן תבנית (או קוטר 26 או מלבנית) ולאפות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות במשך 50 דקות.
להכין כחצי כוס קפה שחור חם.
כשהעוגה יוצאת מהתנור, בעודה חמה, להרטיב אותה עם מעט קפה עם כף, על כל העוגה. לא יותר מ-3/4 כוס קפה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0